Öppettider 7:30 - 16:00 Mån-Fre  |  Telefonnummer +46-(0)303-240410
Elektrisk Drivteknik

En komplett leverantör av elmotorer, generatorer och styrsystem över hela världen

EDT levererar högpresterande elmotorer och generatorer samt effektiva styrsystem och kvalitetskomponenter över hela världen. Våra kunder finns inom processindustrin, verkstadsindustrin och energisektorn.

Mer än 30 års erfarenhet

Robusta lösningar för krävande kunder är vårt kännemärke. Vi står för ledande kompetens inom elektrisk drivteknik och har mer än 30 års erfarenhet.

Kvalificerad service

EDT gör det enkelt för dig. Vi ger dig kvalificerad hjälp och service genom hela processen. Från val av motor, generator eller styrsystem till leverans, installation, intrimning och körstart.

Om du vill så finns vi sedan med som en långsiktig servicepartner för effektiv, ekonomisk och säker drift under många år framöver.

Enbart motorköp eller en specialisttjänst?

Du anlitar oss i precis den omfattning du själv önskar. Vill du enbart köpa en motor eller någon annan utrustningsdel av oss och ta hand om resten själv går det givetvis bra. Har du redan den utrustning du behöver är du välkommen att anlita våra specialisttjänster inom mät, test och fintrimning.

Vi är erkända problemlösare och vet hur du kan få ut mesta möjliga av dina maskiner och din utrustning.

Välkommen!

Säljes

Objekten är i PDF-format
Likströmsmotor
ABB typ LAN560, 950 kW, 1450 rpm, 815 VDC.
Asynkronmotor
ABB typ AMI 560, 3500 kW, 1200 rpm, D690 VAC, 60 Hz
Vi letar efter dig!

Vi söker en Tekniker till vår verksamhet i Kungälv!

EDT letar efter dig som är tekniskt lagd, har humor och är självgående. Vi kan erbjuda dig ett trevligt gäng medarbetare i ett litet expansivt företag i en spännande bransch.

Som person bör du vara noggrann och kvalitetsmedveten samt ansvarstagande och ha lätt att samarbeta. Bör ha intresse av teknik i mekanik och el. Stor vikt läggs vid personlighet.

Achilles Utilities NCE Stamp Qualified
ID06
EASA


SSG
ELR