Opening Hours: 7:30 - 16:00 Mon-Fri
Tel: +46-(0)303-240410
se gb
Med tanke på Coronaviruset (COVID-19) följer vi WHO:s rekommendationer.  Vi jobbar på som vanligt och ni är varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller e-mail!
Vi söker en Tekniker till vår verksamhet i Kungälv

En komplett leverantör av elmotorer, generatorer och styrsystem över hela världen.

EDT levererar högpresterande elmotorer och generatorer samt effektiva styrsystem och kvalitetskomponenter över hela världen. Våra kunder finns inom processindustrin, verkstadsindustrin och energisektorn.


Mer än 30 års erfarenhet

Robusta lösningar för krävande kunder är vårt kännemärke. Vi står för ledande kompetens inom elektrisk drivteknik och har mer än 30 års erfarenhet.
 

Kvalificerad service

EDT gör det enkelt för dig. Vi ger dig kvalificerad hjälp och service genom hela processen. Från val av motor, generator eller styrsystem till leverans, installation, intrimning och körstart.

Om du vill så finns vi sedan med som en långsiktig servicepartner för effektiv, ekonomisk och säker drift under många år framöver.
 

Enbart motorköp eller en specialistjänst?

Du anlitar oss i precis den omfattning du själv önskar. Vill du enbart köpa en motor eller någon annan utrustningsdel av oss och ta hand om resten själv gå det givetvis bra. Har du redan den utrustning du behöver är du välkommen att anlita våra specialisttjänster inom mät, test och fintrimning.

Vi är erkända problemlösare och vet hur du kan få ut mesta möjliga av dina maskiner och din utrustning.

 

Välkommen!


Vår adress!

Vår besöks- och godsadress är:
Bilgatan 5
442 40 Kungälv
 

Nyheter!

2020-11-17

Vi var med i tidningen Svensk Leverantörstidning i November.


Klicka här för att läsa mer >>

Rätt kvalitetsprodukter och rätt kompetens i ett vältränat samspel!

De elmotorer, generatorer, styrsystem och komponenter vi säljer är utvalda kvalitetsprodukter från väletablerade tillverkare. Noga utprövade konstruktioner med hög effektivitet, precision och driftsäkerhet. Det ger dig en mycket god totalekonomi och långsiktig trygghet. Vi har också ett omfattande utbud av specialisttjänster.

SSG ID06
EASA ELR